In je browser bekijken
logo_fetico_150x73

NIEUWSBRIEF
november

Fetiço | Nieuwsbrief


Lieve nieuwsbrief lezer,

Om te beginnen; bedankt!
Voor het lezen van deze nieuwsbrief en bedankt dat veel van jullie steeds, als de mogelijkheid er was, naar onze BDSM avond bleven komen, terwijl de omstandigheden toch zo spannend zijn. Zonder jullie libido hadden we er op dit moment heel anders voor gestaan.

De BDSM avonden liggen voorlopig (weer) even stil. Wanneer we weer van start gaan sturen we een nieuwsbrief met daarin alle ins en outs van ons heerlijk avondje.
Maar stilzitten, lijdzaam toezien en afwachten kunnen we niet. Dus we zijn gaan nadenken over wat onze BDSM avond naar een volgend niveau zou kunnen tillen. Wat dachten jullie van een dresscode bijvoorbeeld? Dit idee kwam ter wereld toen er een tijdje geleden een groepje met mensen binnen kwamen lopen die zich van top tot teen kinky hadden gekleed. Dat zag er werkelijk zo prachtig uit dat we meteen wisten; zo willen we het graag!

Nu willen we alleen nog graag weten; denken jullie er ook zo over? Door drie korte vragen op onze website te beantwoorden, kan je ons laten weten wat jouw mening is wat betreft een (strenge) dresscode. Klik op de knop hieronder om naar de vragenlijst te gaan.


Slavenkooi

Misschien hebben jullie het op Instagram en Fetlife wel gezien; de slavenkooi die bij Steamworks staat moet weg. De GGD ziet liever geen meubels met veel hoekjes en randjes in een 'openbare' seksgelegenheid, en het toeval wil dat deze kooi teveel hoekjes en randjes heeft.
Hij is nog in perfecte staat, afgezien van een paar krasjes op het hout. Gelukkig is dat zo te verhelpen met een likje zwarte verf. In de kooi zelf kan een volwassen mens van gemiddelde lengte op handen en knieën zitten. Aan de onderkant van de kooi zijn, heel handig, wieltjes bevestigd waardoor hij voor bijna iedereen gemakkelijk te manoeuvreren is. Aan de voorkant zit een deurtje dat afgesloten kan worden met touw, een hangslot of tie wraps. De bovenkant van de kooi is een houten geraamte waar 4 lantaarns aan bevestigd zijn voor een extra sprookjesachtig uiterlijk. Op de achterzijde zit een forse opbergruimte voor al je materieel.

Nieuwsgierig geworden? Voor foto's, details, het prijskaartje en verzend/ophaal mogelijkheden
kan je mailen naar: info@fetico.nl of gieke@steamworks.nl

FETISH STORE

FEATURED PRODUCTS

Leather and Steel Whip

Of je nu een professional of een nieuwkomer bent, met deze luxe zweep van roestvrij staal en leer kun je meteen de juiste kiezen!

Het handvat ligt zo lekker in de hand, dat als je nog geen bdsm-professional was, je er nu een wordt! Gemaakt van 100% roestvrij staal en echt leer.
Luxury Leather and Steel Whip

Leather Flap Paddle

Wie heeft de discipline en wie is de baas?
Veel dominanten genieten van het uitoefenen van macht door de onderdaan te straffen. De onderdaan geniet ervan door deze discipli-naire instrumenten te worden onderdrukt.
Of je nu een professional of een nieuwkomer bent, met deze Luxury Full Leather Flap Paddle kun je meteen de juiste kiezen!


De Peddel flap en handvat zijn van echt leer en ligt lekker in de hand. Als je nog geen bdsm-professional was, word je er nu een!
Luxury Leather Flap Paddle

Kangoeroe Dildo

Deze kangoeroe dildo heeft een inbrengbare lengte van 29cm en een maximale breedte van 7cm. De vorm vertegenwoordigt de penis van een wallaby met een progressieve breedte en een puntige vorm. De testikels dienen als basis voor een gemakkelijker gebruik. De dildo is gemaakt van kwaliteits-vinyl.
Kangoeroe Dildo

Kraken Dl

De Kraken Dildo is de 17 cm insteekbare lengte en 9cm brede sextoy. De vorm is verbazingwekkend en geeft ongelooflijke sensaties. De eikel is puntig en geeft plezier vanaf het begin van de insertie. Het oppervlak is bedekt met ronde vormen zoals tentakel-zuignappen voor nog meer plezier en is gemaakt van kwaliteits vinyl. Het is gemaakt van ftalaat vrij vinyl.
Kraken Dl

FETISH ARCHIEF

Waterboarding

Waterboarding is een omstreden harde verhoortechniek waarbij de vastgebonden verhoorde een natte doek over het gezicht krijgt gelegd waarover telkens water wordt uitgegoten. Het water in de doek maakt het min of meer onmogelijk om adem te halen.
Waterboarding

Breath Control

Zin in adembenemende seks?
Bij Breath Control wordt dat letterlijk en figuurlijk genomen. De sub komt door het zuurstoftekort tot een ongekend orgasme.
Breath Control

Bootblacking

Een bootblack is meestal een onderdanige of slaaf die de laarzen van de dominant of meester(es) verzorgt. In de leather community wordt het gezien als eerbare dienst. Het is daar traditie om het leer van de dominant te verzorgen dat hij of zij eerlijk heeft verdiend.
Bootblacking
facebook instagram pinterest 
fetico
Abonnement beheren | Uitschrijven
Alle rechten voorbehouden © 2020 Fetiço Fetish Store
MailPoet