In je browser bekijken
logo_fetico_150x73

NIEUWSBRIEF
april

Nieuwsbrief


Lieve Fetico Fans!

Zonder al teveel in herhaling te treden (jullie krijgen vast genoeg mailtjes binnen met als onderwerp ‘Coronavirus en alles wat daar bij hoort’), willen we jullie toch even een korte update sturen.

De maandelijkse BDSM avonden bij Steamworks zijn voorlopig gecanceld. En al zijn we daar erg verdrietig van betekend dat niet dat we stil gaan zitten wachten tot het Coronavirus overgewaaid is. We zijn de laatste dagen druk bezig geweest met onze website optimaliseren. En we zijn super blij dat we weer online kunnen!

Om deze rot tijd een beetje door te komen hebben we een leuke aanbieding. Zolang de horeca en winkels dicht zijn geven we iedereen die zich aanmeld als klant 25% korting in de Fetish Store!
Registreer hier om een account aan te maken.

Werk je in de zorg, hulpverlening, ben je ondernemer of ZZP'er?
Neem dan contact met ons op via Whatsapp of het telefoonnummer op de website en ontvang een coupon t.w.v. waarde van 25,00. Contact opnemen.
We hopen dat we jullie hiermee met een beetje meer plezier door deze maanden heen kunnen slepen.

Stay Safe!

Lieve groet,
Het Team van Fetico

NIEUWS

De 8 beste boeken over BDSM enzo...

Nu we toch thuis zitten hebben wij een lijst gemaakt met de boeken die wij het leuks, mooist en spannend vinden. Een lijst met echte aanraders dus! En nee, 50 Shades staat er niet tussen!
De 8 beste boeken over BDSM enzo...

FETISH STORE

Intense Impact Zweep

De Intense Impact Zweep is niet voor de zwakkelingen onder ons, want de solide plastic zweep komt hard aan. Het brengt de boodschap goed over. Het lederen handvat ligt goed in de hand en heeft een mooie lus waar je je pols doorheen kunt halen. Deze zweep is perfect voor de ervaren gebruikers.
Intense Impact Zweep

Cult Ultra Shine Spray

Pjur Cult Ultra Shine Spray zorgt voor die uitdagende look van al jouw latex kleding én verzorgt het. Deze latex spray is onmisbaar in de garderobe van de latex en rubber kleding liefhebber. Spray eenvoudig een beetje Ultra Shine op je latex kleding en creëer een schitterend glanzend effect. Pjur Cult Ultra Shine Spray is zuinig in gebruik en wordt geleverd in een handige sprayfles.
Cult Ultra Shine Spray - 250 ml

FETISH ARCHIEF

Waterboarding

Waterboarding is een omstreden harde verhoortechniek waarbij de vastgebonden verhoorde een natte doek over het gezicht krijgt gelegd waarover telkens water wordt uitgegoten. Het water in de doek maakt het min of meer onmogelijk om adem te halen.
Waterboarding

Breath Control

Zin in adembenemende seks?
Bij Breath Control wordt dat letterlijk en figuurlijk genomen. De sub komt door het zuurstoftekort tot een ongekend orgasme.
Breath Control

Bootblacking

Een bootblack is meestal een onderdanige of slaaf die de laarzen van de dominant of meester(es) verzorgt. In de leather community wordt het gezien als eerbare dienst. Het is daar traditie om het leer van de dominant te verzorgen dat hij of zij eerlijk heeft verdiend.
Bootblacking
facebook instagram pinterest website 
fetico
Abonnement beheren | Uitschrijven
Alle rechten voorbehouden © 2020 Fetiço Fetish Store Arnhem
MailPoet