De 8 beste boeken over BDSM enzo…

Heb jij ook wel eens zo’n dag dat je gewoon op de bank wilt kruipen met een dekentje en een boek, maar weet je niet wat je moet lezen? Wij hebben een lijst gemaakt met de boeken die wij het leuks, mooist en spannend vinden. Een lijst met echte aanraders dus! En nee, 50 Shades staat er niet tussen!

 

1. ‘SM in het echt’ door Marijke Vonk

Voor de één is kink een leuk avontuur voor in de slaapkamer, de ander ziet het als levensstijl en is er iedere dag mee bezig. SM In het Echt is hét must read-boek voor iedereen met interesse in bdsm. In heldere taal en doorspekt met voorbeelden en ervaringen uit de praktijk komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn voor kinksters. Hoe begin ik met bdsm? Waar vind ik een partner? Pas ik wel in die wereld? Hoe vertel ik over mijn sm-wensen? Is er iets mis met mij? Hoe pak ik een sm-spel eigenlijk aan? Natya Bouman en Marijke Vonk zijn allebei meer dan tien jaar actief in de sm-wereld. Ze schrijven over bdsm, doen aan sm en geven les over allerlei onderwerpen rondom seksuele voorkeuren. Hun enthousiasme, hun openhartigheid en hun gedegen kennis maken van SM In Het Echt een warme, inspirerende en onderbouwde introductie in de kinky vormen van liefde en seksualiteit.

Klik hier om ‘SM in het echt’ te kopen.

2. ‘Handboek voor BDSM-relaties’ door M. Yeqon

BDSM vereist vertrouwen, zekerheid, vrijheid en een heel veel intimiteit binnen een relatie. Dit handboek focust zich op het relationele aspect van BDSM relaties. Zowel technische, psychologische als biologische aspecten van BDSM komen aan bod. Als je je aangetrokken voelt tot BDSM maar de stap nog niet hebt gezet, is dit boek een absolute aanrader om een objectief, helder en voornamelijk eerlijk inzicht te krijgen. Maar ook ervaren BDSM liefhebbers vinden hier nieuwe inzichten hoe binnen het erotische spel, meer aandacht aan het relationele aspect van BDSM kan worden geschonken. Dit boek biedt extra informatie voor hen die zichzelf en anderen beter willen leren begrijpen. Het bevat veel ”how to-informatie’ en geeft ook meer vertaling naar de praktijk. Hoe breng ik het in mijn leven? Hoe hebben anderen het in hun leven gebracht? Kan ik daar zelf wat mee? Een boek vanuit de praktijk, geschreven door Yeqon met meer dan drie decennia aan BDSM praktijkervaring.

Klik hier om ‘Handboek voor BDSM-relaties’ te kopen!

3. ‘The complete handbook on BDSM’ door Sadi Mckena (Taal: Engels)

Of u nu op zoek bent naar een breder begrip van de wereld van BDSM of geïnteresseerd bent in uw diepste verlangens, ” The Complete Handbook on BDSM ” is een geweldige plek om te beginnen!
Een uniek handboek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in BDSM, ” The Complete Handbook on BDSM ” kijkt niet alleen naar de meer algemeen begrepen aspecten van BDSM, maar het bevat ook de verschillende rollen, relatietypen, soorten BDSM-spel en verschillende tools die worden gebruikt in BDSM-activiteiten. Bondage, discipline, dominantie, onderwerping, sadisme, masochisme en verschillende andere kinks, dit boek gaat uitgebreid in op wat misschien een van de meest onbegrepen groepen in fetisjspel is. Van wat wordt verwacht van de dominante en onderdanige tot de complexiteit van relaties in de BDSM-wereld, je zult meer leren dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Klik hier om ‘The complete handbook on BDSM’ te kopen!

4. ‘De overtreffende trap van liefde heet BDSM’ door Meesteres Moriah

Een verzameling BDSM gedichten, die de belevingswereld vertellen van een Femdom Meesteres en haar slaven. Diverse kanten van BDSM worden met deze prachtige gedichten beschreven in dit boek. Zelfs met haar gedichten weet Meesteres Moriah de spanning bij de lezer op te voeren.

Klik hier om ‘De overtreffende trap van liefde heet BDSM’ te kopen!

5. ‘Hoe vind ik een dominant die bij mij past?’ door S. Sebastianus

Valt er een rode draad te trekken doorheen succesverhalen van vrouwen die een Dominante BDSM-partner vonden? Wat maakte dat ze vonden wat ze zochten? Wat maakte dat hun – eerste of zoveelste – ontdekkingstocht succesvol was? Wat had gemaakt dat hun vorige pogingen mislukten? Was het puur geluk dat ze de “ware” vonden of zat er meer dan dat achter? Hadden ze beter gezocht? Kritischer rondgekeken? Wat hadden deze vrouwen dan anders gedaan dan voorheen? Welke waren de succesfactoren die bijdroegen tot het vinden van hun Dominant? We legden deze vragen voor aan 5 vrouwen die elk hun verhaal deden. Vanuit onze ervaring met het mentoren van mensen die op zoek zijn naar BDSM-beleving en vanuit hun verhalen, hebben we getracht die factoren te bundelen die hen succes opleverden. Daarbij zijn we vertrokken van hun ervaringen, hun ontdekkingstocht, hun mislukkingen én hun successen. In dit boek behandelen we deze succesfactoren, in de hoop dat ook andere vrouwen er wat aan zullen hebben in hun eigen zoektocht. Het boek bevat – zowel voor vrouwen die reeds in een relatie zitten als voor singles – massa’s tips en adviezen, checklists, vragenlijsten, en … ook opdrachten :).

Klik hier om ‘Hoe vind ik een dominant die bij mij past?’ te kopen!

6. ‘120 dagen van Sodom / De school der losbandigheid’ door D.A.F. de Sade

(Let op; super heftig boek!!)

Raamvertelling over een afgelegen slot waar een groep mannen zich overgeeft aan veelsoortige seksuele, met name sadistische perversies. Niet bepaald een boek voor wie de romantische liefde aanhangt. Maar wie gevoel heeft voor het groteske, voor het bizarre, en niet geremd wordt door eerbied voor God & Gezag, zal zich verbazen over en wellicht verlustigen in de ongeremde seksuele fantasie, de gedetailleerde, bijna encyclopedische beschrijvingen en de zeer levendige verteltrant van deze 120 dagen van Sodom.

Klik hier om ‘120 dagen van sodom’ te kopen!

7. ‘Ink is in my blood’ volume 1 t/m 3, door Apollonia Saintclair

Voor de plaatjes-kijkers onder ons; dit zijn de perfecte boeken voor jullie! Deze geweldige kunstenares maakt spannende pentekeningen van super hoge kwaliteit. Check her out! Ze zit ook op Instagram, voor een lekker voorproefje!

Klik hier om ‘Ink is in my blood’ te kopen!

8. ‘Tom of Finland; The complete Kake Comics’ door Dian Hanson

Touko Laaksonen, de jongen die Tom of Finland (1920-1991) zou worden, begon met het tekenen van strips toen hij vijf was. Zijn favoriete onderwerpen waren de ruige mannelijke mannen van zijn thuisland, want Touko wist al heel jong dat mannen hem meer interesseerden dan vrouwen. Zijn talenten werden verder ontwikkeld tijdens zijn kunststudie in Helsinki. Hij werd succesvol in de Finse reclame-industrie, maar ging in het geheim door met het maken van zijn steeds erotischere tekeningen van hypermasculiene mannen. In 1957 stuurde hij enkele tekeningen naar het Amerikaanse magazine Physique Pictorial en daarmee werd de ‘Tom of Finland’-legende geboren. Tegen het einde van de jaren zestig werden Toms ‘vieze tekeningen’ de standaard voor homokunst en Toms mannen een voorbeeld voor de nieuwe homoseksuele mannelijkheid. Toms kunst speelt nog steeds een belangrijke rol in het promoten van zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en openheid in de homogemeenschap. Tussen 1968 en 1986 publiceerde Tom 26 episodes van de avonturen van Kake, voornamelijk als boekjes van 20 pagina’s. In dit boek zijn alle 26 verhalen verzameld.

Klik hier om ‘The complete Kake comics’ te kopen!

Geef een reactie

Hoofd Menu