Alles over Fetisj

Fetisj Archief

Onlangs Toegevoegd

Waterboarding

Waterboarding is een omstreden harde verhoortechniek waarbij de vastgebonden verhoorde een natte doek over het gezicht krijgt gelegd waarover telkens water wordt uitgegoten. Het water in de doek maakt het min of meer onmogelijk om adem te halen. Hierdoor krijgt de verhoorde het gevoel te verdrinken.

Breath Control

Zin in adembenemende seks? Bij Breath Control wordt dat letterlijk en figuurlijk genomen. De sub komt door het zuurstoftekort tot een ongekend orgasme.

Archief
fetico

Cupping

Cupping; het vacuüm zuigen en pijnigen van de huid. Deze techniek komt oorspronkelijk uit de Chinese geneeswijze.

Lees Verder »
fetico

Total Power Exchange

Bij TPE geeft de onderdanige vrijwillig de volledige controle aan hun dominante partner, hetzij in een bepaalde situatie, bepaalde periode, of voor 24/7. Bij veel TPE relaties worden de beide rollen aangeduid met ‘eigenaar’ en ‘eigendom’.

Lees Verder »
fetico

Edgeplay

Edgeplay is een seksueel spel dat zeer extreem van aard is. Het is een spel dat op het randje van veiligheid en gezondheid ligt. Eigenlijk zegt de naam het zelf al: ‘randspel’.

Lees Verder »
fetico

Switch

Een switch is een rol in een BDSM spel. Het is een persoon die zowel dominante als onderdanige gevoelens heeft. Hij of zij vindt het dus lastig om een beslissing te maken tussen de rol van dominant en onderdanige.

Lees Verder »
fetico

Medical Play

Een medical fetish is een fetish waarbij medische situaties en objecten voor opwinding zorgen. Bij medical play speel je in een rollenspel met deze medische situaties en objecten.

Lees Verder »
fetico

Crossdressing

Crossdressing geeft aan dat je kleding draagt dat typerend is voor het andere geslacht. Travestie, maar in de BDSM-wereld heeft het een ander doeleinde. Crossdressing komt veel voor in rollenspellen tijdens het BDSM-spel.

Lees Verder »
Uitgelicht

Hoofd Menu

X