Alles over Fetisj

Fetisj Archief

Onlangs Toegevoegd

Suspension Bondage

Suspension bondage is een vorm van bondage waarbij een vastgebonden persoon wordt opgehangen aan een of meerdere ophangpunten.

Kajira: Seksslaven

De term kajira komt uit de Gor-romans van John Norman. In zijn boeken is een kajira een vrouwelijke slaaf of slavin. Het woord wordt meestal in de vrouwelijke vorm gebruikt aangezien de meeste slaven in de Goreaanse cultuur vrouwen zijn.

Archief
fetico

Medical Play

Een medical fetish is een fetish waarbij medische situaties en objecten voor opwinding zorgen. Bij medical play speel je in een rollenspel met deze medische situaties en objecten.

Lees Verder »
fetico

Crossdressing

Crossdressing geeft aan dat je kleding draagt dat typerend is voor het andere geslacht. Travestie, maar in de BDSM-wereld heeft het een ander doeleinde. Crossdressing komt veel voor in rollenspellen tijdens het BDSM-spel.

Lees Verder »
fetico

Pussy Torture

Het pijnigen van de genitaliën is heftig, de vulva en vagina zijn hier geen uitzondering op. Maar mits juist uitgevoerd, kan het enorm opwindend zijn.

Lees Verder »
fetico

Genitorture

Voeg de woorden genital en torture samen, en je krijgt Genitorture. Het martelen van de geslachtsorganen.

Lees Verder »
fetico

Bootblacking

Een bootblack is meestal een onderdanige of slaaf die de laarzen van de dominant of meester(es) verzorgt. In de leather community wordt het gezien als eerbare dienst. Het is daar traditie om het leer van de dominant te verzorgen dat hij of zij eerlijk heeft verdiend.

Lees Verder »
Uitgelicht

Hoofd Menu