Alles over Fetisj

Fetisj Archief

Onlangs Toegevoegd

Suspension Bondage

Suspension bondage is een vorm van bondage waarbij een vastgebonden persoon wordt opgehangen aan een of meerdere ophangpunten.

Kajira: Seksslaven

De term kajira komt uit de Gor-romans van John Norman. In zijn boeken is een kajira een vrouwelijke slaaf of slavin. Het woord wordt meestal in de vrouwelijke vorm gebruikt aangezien de meeste slaven in de Goreaanse cultuur vrouwen zijn.

Archief
fetico

Primal Play

Primal staat voor animaal, dierlijk en primair in de (seksuele) relatie. Het is een seksueel rollenspel waarbij de deelnemers zich dierlijk gedragen. Het kan lijken op een gevecht waarin de sterkere (predator) de zwakkere (prey) onderdrukt.

Lees Verder »
fetico

Breast Play

Bij Breast Play staan de borsten centraal. Van ‘onschuldig’ seks met/tussen de borsten, tot het vastbinden van de borsten.

Lees Verder »
fetico

Fisting

Bij fisting, ook wel fistfucking of vuistneuken genoemd, wordt de hand – of een gedeelte daarvan – in de vagina of anus gebracht. In de meeste gevallen wordt een volledige hand of vuist gebruikt.

Lees Verder »
fetico

Tit Torture

Tit torture is een seksuele SM-activiteit waarbij de borsten gepijnigd of gemarteld worden. Het is een vorm van bevrediging, maar het draait bij dit spel ook om macht en onderdanigheid.

Lees Verder »
fetico

Mummification

Mummification, of mummificatie, is een gevorderde vorm van bondage. Hierbij wordt een persoon (bijna) compleet ingezwachteld. Wat natuurlijk de bewegingsvrijheid maar ook de zintuigen zwaar belemmert.

Lees Verder »
fetico

Human furniture

Human Furniture is een vorm van bondage en objectificatie waarbij het lichaam van een persoon gebruikt wordt als een object zoals een voetenbank, stoel, tafel of een meubelstuk.

Lees Verder »
Uitgelicht

Hoofd Menu