Alles over Fetisj

Fetisj Archief

Onlangs Toegevoegd

Suspension Bondage

Suspension bondage is een vorm van bondage waarbij een vastgebonden persoon wordt opgehangen aan een of meerdere ophangpunten.

Kajira: Seksslaven

De term kajira komt uit de Gor-romans van John Norman. In zijn boeken is een kajira een vrouwelijke slaaf of slavin. Het woord wordt meestal in de vrouwelijke vorm gebruikt aangezien de meeste slaven in de Goreaanse cultuur vrouwen zijn.

Archief
fetico

Kajirus

In de Gor romans van John Norman betekent het Goreanse woord ‘Kajirus’ een mannelijke slaaf. De meervoudsvorm van dit woord is Kajiri.

Lees Verder »
fetico

Exhibitionisme

Vind je het prettig als er iemand naar je gluurt terwijl je naakt bent? Of heb je een onderdanige die het bevredigend vindt als jij kijkt terwijl hij of zij zich uitkleedt? Bij exhibitionisme vind je het seksueel opwindend om je (deels) naakte lichaam aan andere mensen te laten zien.

Lees Verder »
fetico

Kinbaku

Kinbaku is een Japanse bondagevorm waarbij een persoon op een elegante en erotische manier wordt vastgebonden. Door de touwen op een specifieke manier vast te binden, kunnen erogene zones geprikkeld worden.

Lees Verder »
fetico

Voyeurisme

Word jij opgewonden door het kijken naar (deels) naakte mensen? Of kijk je graag heimelijk naar een minnend liefdespaar? Dan ben je een voyeur.

Lees Verder »
fetico

Needle Play

Needle Play is een spel waarbij gebruik wordt gemaakt van naalden. Hierbij gaat het om het gevoel wat het prikken van de naald opwekt en worden de naalden vaak op een kunstzinnige wijze op het lichaam aangebracht.

Lees Verder »
fetico

Cuckolding

Cuckolding is afgeleid van het Engelse woord voor koekoek. Een vogel die haar eieren in het nest van een andere vogel legt en haar heil elders zoekt. Cuckolding is geen spel om een avond te spelen, het is een levensstijl. Lees in dit artikel alles over dit fenomeen.

Lees Verder »
Uitgelicht

Hoofd Menu