Alles over Fetisj

Fetisj Archief

Onlangs Toegevoegd

Suspension Bondage

Suspension bondage is een vorm van bondage waarbij een vastgebonden persoon wordt opgehangen aan een of meerdere ophangpunten.

Kajira: Seksslaven

De term kajira komt uit de Gor-romans van John Norman. In zijn boeken is een kajira een vrouwelijke slaaf of slavin. Het woord wordt meestal in de vrouwelijke vorm gebruikt aangezien de meeste slaven in de Goreaanse cultuur vrouwen zijn.

Archief
fetico

Puppy Play

K-9 spreek je uit als kee-najn en komt van het Franse woord canine voor hond. K-9 / Puppy Play is dus een rollenspel waarbij de sub de rol van een hond heeft.

Lees Verder »
fetico

Bondagetouw

Mocht je met bondage beginnen, dan moet je weten dat niet elk touw geschikt is voor bondage en niet elke touwsoort kunt gebruiken voor elk type bondage. Lees waarom.

Lees Verder »
fetico

Handkerchief Codes

Bij “Handkerchief Codes” wordt met kleuren, en de draagwijze van een zakdoek aangegeven welk seksuele voorkeur of handeling men heeft. Zo kan geel bijvoorbeeld voor plasseks staan.

Lees Verder »
fetico

Hogties

Een hogtie is het vastbinden van de handen en voeten van de sub, vaak achter op de rug. De sub ligt meestal op zijn of haar buik of hangt aan een Shibari-ring.

Lees Verder »
fetico

Submissive

Ben je graag gehoorzaam tussen de lakens? Droom je ervan om bevelen op te volgen tijdens de seks terwijl je wordt gespankt? Dan is de rol van submissive in een BDSM-spel misschien wel voor jou weggelegd.

Lees Verder »
fetico

Dominant

Heb je graag de touwtjes in handen? Vind je het prettig als een ander je machtig vindt? Dan kan de rol van dominant goed bij je passen. Maar wat houdt die rol precies in, of beter gezegd: hoe kun je die rol het beste vervullen?

Lees Verder »
Uitgelicht

Hoofd Menu