Master Series; Fetish Product Lijn 2019

HUNTINGTON BEACH, Californië. – 2019

Master Series is vernoemd naar Fetish Productlijn 2019, en heeft de derde erkenningsonderscheiding voor deze unieke collectie van geavanceerde BDSM gear tot nu toe ontvangen. Deze sleutel award onderstreept Master Series voor de volledig merchandise, scala van instrumenten en accessoires gemaakt voor intermediaire en ervaren spelen, en overigens de best verkochte high-level fetish merk sinds zijn debuut in 2012.

Master Series heeft het voor retailers mogelijk gemaakt om de inventaris voorbij beginner niveau BDSM gear uit te breiden en bieden unieke en vaak “one-of-a-kind” instrumenten en apparaten gewijd aan het taboe van plezier – met inbegrip van kuisheid, pet play, meester / slaaf dynamiek en bondage / beveiligingssystemen. Met samenhangende verpakkingen, displaymateriaal en concurrerende prijs punten, Master Series blijft presteren dan de concurrentie en precedenten binnen de fetisj en BDSM categorieën.

XR Brands

“Master Series blijft een van de meest populaire en best verkopende merken onder de naam XR Brands, omdat de wortels van ons bedrijf zijn in fetish en BDSM, en het is een eer dit jaar te worden erkend voor onze consistente hard werken,” zei XR Brands President Rebecca Weinberg. “Onze producten voldoen aan de unieke behoeften en wensen van de gemeenschap, terwijl ook waardoor het gemakkelijk voor retailers en distributeurs om tegemoet te komen aan deze groeiende markt. Van CBT en klinkende extreme anale spelen, Master Series biedt hoogwaardige gereedschappen voor de gevorderde lifestyle, en we zijn zo dankbaar voor de consistente liefde en steun die we hebben ontvangen van onze klanten. Hartelijk dank aan iedereen die voor ons gestemd hebben!”

De Master Series verzameling van Fetico kunt u hier bekijken.

Geef een reactie

Hoofd Menu