kajira-buitenaardse-seksslaven_5d6f2cd697820

Kajira: Seksslaaf

De term kajira komt uit de Gor-romans van John Norman. In zijn boeken is een kajira een vrouwelijke slaaf of slavin. Het woord wordt meestal in de vrouwelijke vorm gebruikt aangezien de meeste slaven in de Goreaanse cultuur vrouwen zijn.

Gor is een fictieve planeet die in dezelfde lijn als de Aarde moet staan, maar wel aan de andere kant van de zon. Een Goreaan is een persoon die op de wereld van Gor geboren is.

Een Fictieve Wereld

Het is een wereld waar voornamelijk mannen overheersen en waar slavernij een gevestigde instelling is. De Priester-Koningen bewaken en beschermen Gor en hebben de afgelopen duizend jaar veel mensen van de Aarde naar Gor vervoerd.

Wanneer iemand op het internet zegt dat hij een Goreaan is of Goreaan handelt, betekent dat meestal niet dat hij echt op Gor geboren is maar dat hij wel optreedt als een persoon die op Gor geboren is. Deze persoon handelt dan in de gewoontes van de Goreaanse cultuur en samenleving. Dit kan alleen betrekking hebben op het seksuele rollenspel, maar het is ook mogelijk om sommige elementen van Gor in je levensstijl te introduceren.

Kajira? Wat is dat?

De term kajira komt uit de Gor-romans van John Norman. In zijn boeken is een kajira een vrouwelijke slaaf of slavin. Het woord wordt meestal in de vrouwelijke vorm gebruikt aangezien de meeste slaven in de Goreaanse cultuur vrouwen zijn.

De slavenmeisjes in de boekenserie zijn eigendom van de society mannen van de samenleving en verrichten niet alleen huishoudelijke taken, maar fungeren ook als seksslaaf voor hun eigenaren. Dit en de verhouding tussen dominant en onderdanige die in de boeken is beschreven, is door sommige leden van de BDSM community overgenomen als seksueel rollenspel.

Verschillende soorten kajira

Op Gor heb je verschillende soorten slavenmeisjes. De slavinnen zijn onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: de Red Silk Girl en de White Silk Girl. De witte zijden slaven zijn meiden die maagd zijn en de rode zijden slaven zijn dat niet. De White Silk Girls komen eigenlijk bijna nooit voor op de slavenmarkt. De meeste Goreaanse mannen verkiezen ‘ervaren’ vrouwen boven de maagden, aangezien een maagd meestal problemen, zoals psychologische problemen, met zich meebrengt. Binnen deze twee categorieën zijn er veel verschillende soorten slaven.

 • Pleasure Slave: Een kajira met als hoofdfunctie het aanbieden van seksuele diensten, maar ze heeft nog meer vaardigheden zoals koken en dansen.
  • Prostituees: Kajira die werkzaam is als prostituee door haar meester.
   • Bath meisjes zijn de kajirae die in de publieke en private baden werken. Ze dragen meestal een ketting- of plaatkraag, waarop hun naam staat en de kosten. Verder hebben ze meestal alleen een handdoek om en wordt het haar kort gehouden of met een leren band als een tulband om het hoofd gewikkeld. Bath slaven helpen mannen bij het nemen van hun bad en ze zijn ook beschikbaar voor seksuele diensten.
   • Camp slaven zijn eigendom van de erkende Merchants. Deze kajirae worden door de Merchants verhuurd aan soldaten tegen een bepaald tarief. De meisjes worden binnen het militaire kamp gehouden en reizen mee.
   • Coin girls zijn straatslaven. In de schemering wordt een coin girl op straat gestuurd met een ketting om haar nek. Aan de ketting zit een klok vast om de aandacht te trekken. Ook heeft ze een muntenkastje bij zich. Een man betaalt haar prijs en doet de munt(en) in het kastje en kan vervolgens zijn gang met haar gaan.

 

  • Feestslaven zijn kajirea die ingehuurd zijn op een feestje als genoegen slaven.
  • Paga Slave: Een kajira die alcoholische drank dient in een herberg en ook seksuele taken verleent.
  • Flute girls: Slavinnen die een enkele of dubbele fluit kunnen bespelen. Ze worden ingehuurd voor feesten en kunnen ook seksuele taken verlenen.
  • Kettle-and-mat girl: Een kajira die huishoudelijke taken en seksuele diensten verricht, wordt een kettle-and-mat meisje genoemd. Een kajira die uitsluitend huishoudelijk werk doet, wordt een pot girl
   • Tower slaves: Een kajira die als dienstmeisje in een privé huishouden werkt.
   • State slaves: Een kajira die eigendom is van de staat en gebruikt wordt voor huishoudelijke behoeftes van burgers.
  • Message girl: Een kajira die gebruikt wordt om geheime berichten te leveren. Haar hoofd wordt kaal geschoren waar vervolgens een bericht op getatoeëerd wordt. Als haar haar weer gegroeid is, gaat ze naar de persoon voor wie de boodschap bedoeld is. Daar wordt haar hoofd weer geschoren, het bericht wordt gelezen en zal met naalden verwijderd worden.

Kajira in een seksueel rollenspel

Wil jij ook handelen in de gewoontes van de Goreaanse cultuur? Dan kun je deze levensstijl in een seksueel rollenspel gieten. Er zijn verschillende soorten kajirae waardoor de meester bij het begin van het spel kan kiezen welke rol de slavin op zich gaat nemen. Wordt je slaaf deze keer een Pleasure Slave of een Bath meisje?

Door de verschillende soorten slaven kun je bij elk rollenspel een andere rol aannemen. Hierdoor gaat het spel niet snel vervelen. Van de slavin wordt verwacht dat zij doet wat de meester zegt. Zij zal de bevelen van de meester gehoorzamen zonder tegenspraak. Verder bepaalt de meester hoe het rollenspel verloopt. Hij kan hier zijn eigen draai aangeven, maar wel met bepaalde elementen uit Gor erin verwerkt.

 

Kajirus

Hoewel de meeste slaven op Gor vrouwen zijn, bestaan er ook mannelijke slaven: een kajiri. Van alle slaven op Gor is ongeveer 90% vrouwelijk. Een mannelijke slaaf is dus zeer zeldzaam. Ze worden meestal ingezet voor zwaar arbeid en minder voor de seksuele dienstverlening. Wanneer dit wel gebeurt, wordt de kajirus vaak vastgebonden zodat hij de vrouw niet in zijn armen kan nemen. Anders zou het lijken alsof de man domineert tijdens de seks.

Een kajirus die voor seksuele behoeftes wordt gehouden, wordt een silk slave genoemd. Het is dus ook mogelijk om in een rollenspel met een vrouwelijke meester en een mannelijke slaaf te werken.

Waar moet je op letten?

Het zijn van een onderdanige of slaaf kan zwaar zijn omdat je iemand anders de controle geeft. Als je overweegt om een slaaf of sub te zijn, zorg er dan voor dat je een betrouwbare relatie hebt met de persoon die de meester zal zijn.

Een goede dominant zal er altijd op aandringen om alleen dingen te doen waar jij je comfortabel bij voelt en zal zich houden aan het afgesproken veiligheidswoord als het te veel wordt voor de onderdanige.

Geef een reactie

Hoofd Menu