medicalplay

Medical Play

Een medical fetish is een fetish waarbij medische situaties en objecten voor opwinding zorgen. Bij medical play speel je in een rollenspel met deze medische situaties en objecten.

Medical Play

Binnen medical play kun je ontzettend veel kanten op. De sub wordt vaak vastgemaakt aan een bed of onderzoekstafel. De speeltjes die bij medical play worden gebruikt, worden regelmatig verwarmd of afgekoeld. Dit is een vorm van temperature play. Door met de temperatuur te spelen, bereik je het effect van een echt medisch onderzoek. Daarnaast kun je bij medical play denken aan katheterisatie, prostaat onderzoek en needle play.

Medical Play? Wat is dat?

Een medical fetish is een fetish waarbij medische situaties en objecten voor opwinding zorgen. Medical play is een BDSM spel, waarbij je met deze medische situaties en objecten speelt. De term nursing wordt ook gebruikt binnen medical play. Wanneer iemand aan nursing doet, is er altijd iemand die de rol van de verpleegkundige of nurse vervult.

Medical Play Spellen

Je kan zelf thuis aan de slag gaan met een medical play rollenspel. Er zijn verschillende scenario’s te bedenken voor zo’n rollenspel. Met de juiste rekwisieten is jouw rollenspel nét echt. Je kan je partner bijvoorbeeld een prostaatonderzoek geven, of onderzoeken of zijn penis wel hard genoeg kan worden. Daarnaast zijn er verschillende leuke speeltjes waar je mee aan de slag kan gaan. Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om een anaal douche als speeltje te gebruiken? Deze is zeer geschikt om tijdens een medical play spel te gebruiken!

Er zijn ook genoeg opties wanneer je geen partner hebt, of wanneer je partner niet geïnteresseerd is in BDSM en/of medical play. Zo zijn er bijvoorbeeld meesteressen die je kan inhuren voor medical play.

Geef een reactie

Hoofd Menu