Vrouwen dragen voor het eerst Latex

Sonya is manager van de Australische fetisj-winkel Max Black. Ze laat een aantal vrouwen voor het eerst latex dragen.

Het team van BuzzFeed Australië bezocht een groep meiden die voor de eerste keer latex kleding wilden probeerden! Sonya vroeg elk van de dames of ze ooit eerder latex hebben geprobeerd, en ze waren een beetje zenuwachtig om de sprong te wagen.

Een van de dames was erg terughoudend, en verkondigde dat ze meer een “baggy t-shirt” type was. Sonya stelde ze op hun gemak door hen te vertellen dat het bij het dragen van latex gaat over het vinden van het juiste kledingstuk die past bij hun figuur en waar ze zich vooral mooi en sterk voelen.

“Eigenlijk, voel me zo best naakt, maar ik lijk minder naakt dan ik me voel.”

De eerste vrouw probeerde een verleidelijke zwart/gele BH met ingebouwd lijfje, met een hoog getailleerde kokerrok. Een deel Pikachu, een deel chique. De blik op haar gezicht was onbetaalbaar toen ze een blik in de spiegel nam. “Het is alsof ik op het punt sta om een Katy Perry concert te presenteren… als Katy Perry,” zei ze met een lach. “Eigenlijk, voel me zo best naakt, maar ik lijk minder naakt dan ik me voel.”

De volgende juichte opgelaten toen ze zichzelf in een nauwsluitend zwart latex catsuit zag. Ze merkte op dat ze eruit zag als een bedreigde diersoort. Een vrouw voelt zich stoer en krachtig, een ander heeft zin om uit te gaan en dansen. De anderen criminaliteit bestrijden en de wereld veroveren met haar gewaagde latex outfit.

De laatste vrouw probeerde een baby roze jurk, compleet met een volumineuze capelet. Hoewel het iets is wat ze zelf nooit zou kopen, gaf ze toe dat ze moest denken aan Lady Gaga en ze uiteindelijk toch heeft gekocht.

De vrouwen waren verbaasd over hoe geweldig ze het achteraf vonden. Sonya zei dat het normaal is om je ongemakkelijk te voelen bij het dragen van latex. Ze voegde eraan toe dat veel vrouwen het gevoel hebben dat ze teveel zijn blootgesteld. Echter, wanneer ze het probeerden, zeiden ze dat ze zich als een superheld voelden en dat altijd wel zouden willen.

Hoewel ze terughoudend waren in het begin, realiseerden ze zich dat latex eigenlijk best heel vleiend voelt. Een merkte zelfs op ze zich nooit meer zo heeft gevoelt. We houden van de Girl Power opmerkingen, de één zei dat ze zich een mix voelde van Tank Girl, Catwoman en een bad ass motor chick, terwijl een ander zei dat ze het gevoel had om te stoppen met zich te verontschuldigen voor iedereen.

“Ik weet niet zeker of ik ‘t latex jurkje weer uit krijg … of wil”

Het is altijd goed om iets nieuws te proberen voor de verandering, en deze vrouwen hebben zeker bewijzen dat het dragen van latex een onverwachte maar ook verrassende ervaring kan zijn.

Bron: YouTube

Geef een reactie

Hoofd Menu